speelpodium met glijplankspeelpodiumspeelpodium

Speelpodium met klaptafels

Spring propageert ruime podia met borstwering waaraan klaptafels kunnen worden bevestigd. Er ontstaat een handige eet- en zitplek zonder dat speelruimte verloren gaat. De klaptafels kunnen worden gebruikt om aan te eten, een spelletje te doen of te knutselen. Aan de zaalzijde zijn de tafels op goede hoogte voor de leidsters en voor kinderen in een kinderstoel of op ergo-banken. Op het podium kunnen de kinderen op lage stoeltjes aan tafel zitten.

Door de tafelbladen omhoog te klappen ontstaat een beschutte speelruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Het podium kan afgesloten worden met een deurtje zodat klein en groot gescheiden kunnen worden en er een soort 'speelbox' ontstaat voor de kleinsten. Leuke mogelijkheid: Door de klaptafels links en rechts van een tafel omhoog te klappen kan met wat extra attributen een poppenkast of winkeltje in elkaar gezet worden.

Het podium wordt opgebouwd uit standaard elementen en kan op maat worden gemaakt. Aan de voorzijde worden klaptafels of vaste tafels bevestigd. Onder het podium kunnen laden worden gemonteerd voor extra bergruimte.

Meer informatie vindt u in de pdf 'speelpodium' .