hoge zitgroep hoge zitgroep-hoekhoge zitgroep-carre

Ergo-meubels

Voor de hoge zitgroep heeft Spring een zeer uitgebreid programma waarmee verschillende configuraties gerealiseerd kunnen worden, geschikt voor iedere omvang van de groep.

Spring levert banken voor 2, 3, 4 of 5 kinderen en een kinderstoel. Voor de allerkleinsten is er ook een inzetstoeltje voor op de bank. De 2-zitsbank kan worden uitgevoerd als dubbele kinderstoel.

De kinderstoel en de banken zijn voorzien van rugleuning, zitplank, voetenplank en treeplank. Via de treeplank kunnen de grotere kinderen zelfstandig op stoel of bank klimmen.

De tafels zijn in diverse breedtes en lengtes verkrijgbaar. Naast de rechthoekige tafels heeft Spring ook diverse andere vormen tafels in haar programma waarmee eindeloos gevarieerd kan worden. Met vijf-, zeshoekige en trapeziumvormige tafels kunnen in combinatie met de rechthoekige tafels L- of U-vormige opstellingen gecreeerd worden. Met zeshoekige (puntvormige) tafels kan een carreopstelling worden gemaakt.

De tafels en banken zijn door de geremde zwenkwielen makkelijk verplaatsbaar en stevig op hun plaats vast te zetten. Als de banken niet in gebruik zijn kunnen ze in bijna alle gevallen onder de tafels geschoven worden, waardoor de zitgroep weinig ruimte inneemt.

Voor meer informatie kunt u hier de pdf 'banken-stoelen' downloaden.