stabelbedstapelbedstapelbedstapelbed

Stapelbed

De slaapkamer is meestal het kleinste kamertje in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Het stapelbed van Spring is daarom heel praktisch en ergonomisch verantwoord:

  • Het stapelbed is aan drie zijden gesloten, waardoor de kinderen elkaar zo min mogelijk kunnen storen en de bedjes naar keuze zowel ruggelings als zijdelings tegen elkaar geschoven kunnen worden.
  • De rekjes kunnen eenvoudig met één hand open- en dichtgeschoven worden en zijn voorzien van een veiligheidsstop en slotje.
  • De leidster kan op goede werkhoogte de baby in het bovenbed leggen en eruit halen. Voor kinderen die zelf in bed kunnen klimmen is er een los trapje beschikbaar.
  • Het onderbed kan naar voren getrokken worden en komt daarbij ongeveer 30 cm omhoog zodat het gemakkelijk opgemaakt kan worden. In deze stand is de vloer eronder goed te reinigen.
  • Het stapelbed wordt geleverd met dakje.

Er is ook een stapelbed met alleen een bovenbed waaronder een handig evacuatiebed geschoven kan worden. Het evacuatiebed is ook los verkrijgbaar.

Stapelbare rustbedjes

Door het onderste bedje uit te voeren met zwenkwielen kunnen de bedjes gemakkelijk uitgezet en opgeruimd worden. Het bovenste bed kan voorzien worden met deksel .

Voor uitgebreide informatie kunt u hier de pdf 'bedden' downloaden.