3-zitsbank+inzet

bank-verstelbaar

bank-zitting neerklapbaarlage zitbank

Banken

De banken hebben een treeplank en een voetenplank; de kinderen kunnen dus zelfstandig gaan zitten. De meubels kunnen geleverd worden met geremde dubbele zwenkwielen. Voor de bovenkant van de rugleuning kan uit verschillende vormen gekozen worden: recht, gebogen of gegolfd. De banken kunnen worden uitgevoerd met wegneembare beugels en tussenschotjes. Voor de allerkleinsten is er een inzetstoeltje voor op de bank.

Banken voor de BSO kunnen worden uitgevoerd met een in hoogte verstelbare zitting die in een handomdraai te verstellen is.

Ook zijn banken leverbaar met een neerklapbare zitting die dan dienst doet als rugleuning: de voetenplank wordt zitplank en de treeplank wordt voetenplank. Of er kan gekozen worden voor een wegklapbare voetenplank waardoor de bank geschikt wordt voor grotere kinderen.

Voor meer informatie zie pdf 'banken-stoelen'

LAGE ZITBANK

De lage zitbank kan op maat gemaakt worden in L-, U-vorm of als rechte vrijstaande bank. Onder de zitting is ruimte voor een aantal laden voor het opbergen van speelgoed e.d. Vrij in de ruimte geplaatst kan de bank voorzien worden van een geintegreerde kast in de achterwand met opbergvakken en diepe laden onderin of eventueel een uitschuifbedje.

Voor meer informatie zie pdf 'lage zitbank'.


zitbank met kast