ALLERLEI

LEANDER WIEG
De wieg hangt aan één punt en kan aan een haak in het plafond of in de speciaal ontwikkelde standaard bevestigd worden. Het voor dit doel ontwikkelde ophangsysteem geeft de wieg de mogelijkheid om vrij te bewegen. Dit stimuleert de zintuigen en geeft een veilig gevoel. Er zijn diverse ophangsystemen leverbaar, waaronder een ophanghaak voor aan de muur.

BABYHANGMAT YAYITA
Speciaal voor de allerkleinsten van 0 tot 18 maanden is er de hangmat Yayita. Een baby kan lekker relaxen, een dutje doen of Gewoon genieten van de schommelbewegingen.

DOMIRELLA hangstoeltje
Vanaf de eerste dag genieten baby’tjes van de heerlijke wiegbewegingen. Spelenderwijs leren ze schommelen en tot ca. 8 jaar doet de Domirella dagelijks dienst als actieve schommelstoel of ontspannende hangmat.

FlexiBath OPVOUWBAAR BADJE
opvouwbaar badje verwijderbare stop om het water  snel weg te laten lopen!

BUMBO BABYZITJE
In de Bumbo Babysitter kunnen kinderen vanaf 3 tot ongeveer 14 maanden zonder hulp zelf rechtop zitten. Belangrijk is wel dat het kindje het hoofdje zelf rechtop kan houden. Bumbo is zo ontworpen dat het gewicht van het kind ervoor zorgt dat het er moeilijk zelf uit kan klimmen. U kunt de Bumbo gebruiken op buiten- en binnenlocaties.

LOOPFIETSEN
De loopfiets is leuk en leerzaam tegelijk! Het is bedoeld voor kinderen tussen 2 en 6 jaar en afgestemd op de motorieke vaardigheden en de natuurlijke bewegingsdrang van deze leeftijdgroep. Het kind leert al snel te balanceren en te manouvreren. Veiligheid en speelplezier gaan daarbij hand in hand.

SIRCH - Sibis rijdend speelgoed
De Sibis producten worden door Sirch vervaardigd van zorgvuldig uitgezochte inheemse houtsoorten. Sirch is in Duitsland al sinds 3 eeuwen een begrip wat betreft houten kwaliteitsproducten en heeft het Spielgut-certificaat.

Voor meer artikelen en informatie zie 'pdf 'allerlei'.