Voor de BSO
geen schoolse, maar huiselijke sfeer
waarin verschillende
aktiviteiten kunnen
plaats vinden:
"met z'n allen"
"met z'n tweeen"
"in je uppie"

BSO

Spring-projecten heeft speciaal voor de buitenschoolse opvang een flexibel inrichtingsconcept ontwikkeld en heeft daarbij de volgende uitgangspunten gehanteerd:

  • In de open ruimte geen kasten of hoge obstakels. Alles wat hoger is dan 160 cm wordt tegen de muur geplaatst. Overzichtelijk, makkelijk schoon te houden, maar vooral gezellig.
  • In hoogte verstelbare meubels zodat ze door zowel jongere als oudere kinderen, maar ook door begeleid(st)ers gebruikt kunnen worden.
  • Maximale bergruimte om de spullen voor de diverse aktiviteiten een vaste plaats te geven.
  • Zoveel mogelijk meubels op geremde zwenkwielen zodat ze overal in de ruimte geplaatst kunnen worden waardoor een flexibele inrichting ontstaat.
  • Door een speciale aktiviteitenwand worden de muren zoveel mogelijk benut. Diverse meubels en accessoires kunnen er op verschillende hoogten aan bevestigd worden.

De door Spring-projecten ontworpen meubels passen uitstekend in de door De Meeuw Bouwsystemen uit Oirschot ontwikkelde BSO-boxen en bieden zo een totaaloplossing voor het huisvestingsprobleem van de buitenschoolse opvang.